Natural Slimin Patches, huijaus? negatiiviset mielipiteet, foorumi, apteekki, hinta

Natural Slimin Patches on innovatiivinen ratkaisu, joka perustuu edistyneeseen teknologiaan. Nämä laastarit kiinnitetään iholle ja tukevat tehokkaasti painonpudotusta päivällä ja yöllä.

Liittyykö lihavuus genetiikkaan?

Aikana, jolle on ominaista hyvä ulkonäkö ja täydellinen muoto, liikalihavuus voi olla haaste. 

Liikalihavuus ei ole vain ylipainoa; se on sairaus. Ylimääräisen rasvakudoksen kerääntyminen voi lisätä muiden terveyshäiriöiden ja sairauksien riskiä. Liikalihavuus voi lisätä riskiä sairastua diabetekseen, korkeaan verenpaineeseen, sydänongelmiin ja joihinkin syöpiin.  

Tunnetaan elämäntapahäiriönä, mutta tiesitkö, että se on myös geneettinen sairaus? Lihavuus voi johtua liikunnan puutteesta, ruokavaliosta tai fysiologisista tekijöistä, mutta sillä voi olla myös geneettinen tausta. Tämä tarkoittaa, että se voidaan periytyä. Myös sukuhistorialla on dynaaminen rooli. 

Lihavuuden oireet 

Helpoin tapa tarkistaa, oletko ylipainoinen, on laskea painoindeksisi (BMI). BMI:n laskemiseksi jaa painosi kilogrammoina neliömetrinä olevalla pituudellasi. Jos painoindeksisi on yli 23, olet ylipainoinen. Monissa tapauksissa lääkärit laskevat myös vyötärömitan auttaakseen heitä lopulta valitsemaan hoitovaihtoehdot. Tästä johtuvia terveysongelmia esiintyy miehillä, joiden vyötärö on yli 40 tuumaa (102 senttimetriä) ja naisilla, joiden vyötärö on yli 35 tuumaa (89 senttimetriä)* 

Entä jos olet ylipainoinen? 

Lihavuuteen liittyy useita vakavia riskitekijöitä. 

Sydänsairaus ja aivohalvaus 

Tyypin 2 diabetes 

Tietyt syöpätyypit 

Biotrim Maximum

Uniapnea on hengitysongelma, kun ihminen nukkuu 

Ylipainon vuoksi jalkaan kohdistuva paine kasvaa. Tämä voi johtaa nivelrikkoon. 

Terveysongelmien lisäksi liikalihavuus aiheuttaa myös huolta painostasi ja aiheuttaa turhaa stressiä. 

Natural Slimin Patches

Mikä aiheuttaa lihavuutta? 

Istuva elämäntapa on aiheuttanut tuhoa terveydenhuoltoon. Liikunnan puute ja epäterveellinen ruokavalio ovat syitä moniin terveysongelmiin, mukaan lukien liikalihavuus.  

Painonnousu voi johtua myös tietyntyyppisistä lääkkeistä, kuten beetasalpaajista tai psykoosilääkkeistä. 

Stressi on toinen tekijä, joka voi johtaa painonnousuun. Unenpuute aiheuttaa myös liikalihavuutta. 

Ikä ja hormonit vaikuttavat asiaan. Iän myötä kehossa tapahtuu monia hormonaalisia muutoksia. Sinusta tulee vähemmän aktiivinen, mikä johtaa painonnousuun. 

Tärkein liikalihavuutta aiheuttava tekijä on geenit. Genetiikalla on keskeinen rooli liikalihavuusriskin määrittämisessä. He sanovat, että lihavuus esiintyy perheissä. Tämä on totta, koska geenit määräävät, kuinka kehon solut muuttavat ruoan energiaksi. Geenit määräävät myös, missä ja miten ylimääräinen rasva varastoituu elimistöön. Geenit kertovat kuinka tehokkaasti keho toimii ja säätelevät myös ruokahalua. 

Jotkut liikalihavuustapaukset johtuvat viallisesta geenistä, jota kutsutaan rasvamassa- ja lihavuusgeeniksi (FTO). Tämä geeni säätelee muun muassa kasvuhormonien vapautumista ja kehon rasvan varastointia. Geneettiset ominaisuudet voivat lisätä riskiä joillakin ihmisillä. * 

Eikö olisi hienoa tietää, mitä geenisi sanovat sinusta? Voit tulkita DNA:ssasi olevan tiedon ymmärtääksesi kehosi geneettisiä taipumuksia. Peliä muuttava geenitestaus voi tarjota yksilöllisiä hoitovaihtoehtoja ja auttaa sinua löytämään oikean elämäntavan, joka sopii tarpeisiisi. 

Luonnolliset laihdutuslaastarit

Mitä ovat luonnolliset laihtumislaastarit ja mihin ne on tarkoitettu?

Natural Slimin Patches ovat tuotteita, jotka on suunniteltu tukemaan painonpudotusta. Nämä laastarit kiinnitetään suoraan iholle ja sisältävät luonnollisia ainesosia, jotka vapautuvat vähitellen, mikä auttaa nopeuttamaan aineenvaihduntaa ja vähentämään ruokahalua. Lisäksi ne edistävät rasvanpolttoa ja myrkkyjen poistamista tarjoten kattavan lähestymistavan painonpudotustavoitteiden saavuttamiseen mukavasti ja helposti.

Käyttötarkoitus

Luonnollisia laihdutuslaastareita suositellaan seuraavissa tapauksissa:

 • Jos haluat nopeuttaa aineenvaihduntaasi: Nämä laastarit sopivat täydellisesti ihmisille, jotka haluavat nopeuttaa aineenvaihduntaa ja polttaa kaloreita tehokkaammin. Ne auttavat stimuloimaan perusaineenvaihduntaa, mikä voi johtaa tehokkaampaan rasvanpolttoon jopa levossa.
 • Kun haluat hallita ruokahaluasi: Luonnolliset Slimin Patches ovat hyödyllisiä niille, joilla on vaikeuksia hallita ruokahaluaan ja rajoittaa ravinnonsaantiaan. Tietyt laastareissa olevat ainesosat voivat auttaa vähentämään ruokahaluasi ja pitämään sinut kylläisenä pidempään.
 • AntiApetin

Miten Natural Slimin Patches toimivat?

Natural Slimin Patches toimivat erityisesti auttamaan painonpudotusprosessissa. Nämä laastarit on tarkoitettu kiinnitettäväksi suoraan iholle, ja ne sisältävät luonnollisia ainesosia, jotka vapautuvat vähitellen.

 • Aineenvaihdunta stimulaatio: Natural Slimin Patches sisältävät ainesosia, jotka voivat stimuloida kehon aineenvaihduntaa. Tämä voi nopeuttaa kalorienpolttoa ja rasvan menetystä jopa lepoaikoina.
 • Nähdyshalua vähentävä aine: Joillakin luonnollisten laihdutuslaastarien ainesosilla on ruokahalua hillitseviä ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa, että ne voivat auttaa hallitsemaan ruokahaluasi ja vähentämään ruoan saantia, mikä edistää kalorivajetta ja lopulta painonpudotusta.
 • Rasvanpoltto: Luonnollisten laihdutuslaastarien aktiiviset ainesosat voivat auttaa stimuloimaan rasvanpolttoa kehossa. Nämä ainesosat voivat auttaa hajottamaan rasvasoluja ja edistää niiden poistumista, mikä voi johtaa rasvan menetykseen.

 Luonnollisten laihdutuslaastarien ainesosat (koostumus)

Tässä on luettelo luonnollisten laihdutuslaastarien ainesosista ja niiden toiminnasta:

 • Hevoskastanjauute : Hevoskastanjauutetta käytetään usein parantamaan verenkiertoa ja vähentämään nesteen kertymistä. Sen uskotaan nopeuttavan aineenvaihduntaa ja edistävän kunnollista ruoansulatusta, mikä voi edistää painonpudotusta.
 • Fukoidaani : Fukoidaani on vesicular sargassumissa, merilevälajissa, esiintyvä ainesosa. On ehdotettu, että fukoidaani voi auttaa vähentämään ruokahalua, stimuloimaan rasvanpolttoa ja alentamaan kolesterolitasoja solutasolla.
 • Ginkgo biloba -uute : Ginkgo biloba -uutetta käytetään sen antioksidanttisten ominaisuuksien ja verenkiertoa parantavan kyvyn vuoksi. Sen käyttöä on tutkittu yön selluliittiterapiassa, koska se voi säädellä rasvakudoksessa tapahtuvia prosesseja ja vähentää verisuonten läpäisevyyttä.
 • Orange Oil : Appelsiiniöljyä käytetään usein ihonhoitotuotteissa sen ravitsevien ja nuorentavien ominaisuuksien vuoksi. Se voi parantaa ihon ulkonäköä ja kuntoa etenkin pitkän päivän jälkeen. On myös ehdotettu, että se voi hidastaa ihon ikääntymisprosesseja.

Natural Slimin Patches käyttötapa, esite, ohjeet

Alla on lueteltu ohjeiden ja pakkausselosteen mukaan vasta-aiheet, sivuvaikutukset, lääkkeen käyttö ja säilytys.

Vasta-aiheet

Vaikka Natural Slimin Patches ovat yleensä turvallisia käyttää, huomaa, että joissakin vasta-aiheissa tai tilanteissa voi olla varovaisuutta. Joitakin mahdollisia vasta-aiheita ja varoituksia voivat olla:

 1. Allergiat tai yliherkkyys jollekin ainesosalle: jos olet allerginen tai herkkä jollekin luonnollisten laihdutuslaastarien ainesosille, on tärkeää välttää käytä niitä.
 2. Ihosairaudet: jos sinulla on jokin ihosairaus, kuten ihottuma tai ihottuma, Natural Slimin Patches eivät ehkä sovellu sinä. Ne voivat ärsyttää tai pahentaa ihon tilaa.
 3. Krooniset sairaudet: jos sinulla on krooninen sairaus, kuten diabetes, korkea verenpaine tai sydänongelmia.

Kuinka käyttää, miten ottaa

Luonnolliset laihdutuslaastarit

Käytäksesi luonnollisia laihtumislaastareita noudata alla olevia ohjeita:

 1. Puhdas ja kuiva iho: Varmista ennen laastarin kiinnittämistä, että ihosi on puhdas, kuiva eikä siinä ole öljyjä tai voiteita. Tämä varmistaa tuotteen hyvän tarttuvuuden ja imeytymisen.
 2. Poista laastari pakkauksesta: Poista laastari varovasti pakkauksesta äläkä kosketa liimapintaa sormillasi, jotta se pysyy puhtaana ja puhtaana.
 3. Kiinnitä laastari puhtaalle alueelle: Aseta laastari vartalon alueelle, jossa on vähän tai ei lainkaan karvoja, kuten vatsallesi, alaselkään, käsivarren sisäpuolelle tai lantiolle. Varmista ennen laastarin kiinnittämistä, että alue on kuiva ja puhdas.
 4. Varmista kiinnittyminen painamalla varovasti: Paina laastaria varovasti iholle ja varmista, että se kiinnittyy hyvin. Vältä ihon liiallista venytystä käytön aikana epämukavuuden välttämiseksi.
 5. Jätä laastari päälle suositellun ajan: Noudata valmistajan ohjeita suositellun käyttöajan osalta. Jotkut laastarit on jätettävä päälle useita tunteja tai yön yli. Vältä kastumista tänä aikana.
 6. Poista laastari ja hävitä se asianmukaisesti: Kun suositeltu aika on kulunut, poista laastari varovasti iholta. Taita tahmea puolisko sisäänpäin ja hävitä sopivaan paikkaan.

 Luonnollisten laihtumislaastarien käytön tulos

Käytäksesi luonnollisia laihtumislaastareita noudata alla olevia ohjeita:

 1. Puhdas ja kuiva iho: Varmista ennen laastarin kiinnittämistä, että ihosi on puhdas, kuiva eikä siinä ole öljyjä tai voiteita. Tämä varmistaa tuotteen hyvän tarttuvuuden ja imeytymisen.
 2. Poista laastari pakkauksesta: Poista laastari varovasti pakkauksesta äläkä kosketa liimapintaa sormillasi, jotta se pysyy puhtaana ja puhtaana.
 3. Kiinnitä laastari puhtaalle alueelle: Aseta laastari vartalon alueelle, jossa on vähän tai ei lainkaan karvoja, kuten vatsallesi, alaselkään, käsivarren sisäpuolelle tai lantiolle. Varmista ennen laastarin kiinnittämistä, että alue on kuiva ja puhdas.
 4. Varmista kiinnittyminen painamalla varovasti: Paina laastaria varovasti iholle ja varmista, että se kiinnittyy hyvin. Vältä ihon liiallista venytystä käytön aikana epämukavuuden välttämiseksi.
 5. Jätä laastari päälle suositellun ajan: Noudata valmistajan ohjeita suositellun käyttöajan osalta. Vältä kastumista tänä aikana.
 6. Poista laastari ja hävitä se asianmukaisesti: Kun suositeltu aika on kulunut, poista laastari varovasti iholta.
 7. Tarkista: 

Tässä on joitain mielipiteitä ja kommentteja todellisilta käyttäjiltä foorumeilta 

”Haluan jakaa kokemukseni luonnollisista laihtumislaastareista . Kuten monet ihmiset, rakastan makeisia ja nautin iltapalasta. Olin ymmärtämättä lihonut 14 ylimääräistä kiloa kuukaudessa. Olin päättänyt laihduttaa, ja silloin löysin Natural Slimin Patches verkosta.

Aluksi olin skeptinen, enkä tiennyt toimiiko se, mutta päätin kokeilla sitä. Aloin käyttää laastareita valmistajan suositusten mukaan. Minusta se oli helppokäyttöinen, laitoin sen vatsalle ennen nukkumaanmenoa ja otin sen pois aamulla.

Muutaman viikon jatkuvan käytön jälkeen aloin huomata uskomattomia muutoksia. Ruokahaluni laski merkittävästi, enkä enää halunnut syödä roskaruokaa öisin. Lisäksi huomasin, että aineenvaihduntani kiihtyi, mikä auttoi minua polttamaan enemmän kaloreita päivän aikana.

Yllättävin asia oli, että vain kuukaudessa käyttäessäni Natural Slimin Patches onnistuin laihtumaan 8 kg. Nämä tulokset saivat minut erittäin innostuneeksi ja motivoituneeksi.

Haluan korostaa, että jokainen ihminen on erilainen ja tulokset voivat vaihdella. Mutta henkilökohtainen kokemukseni Natural Slimin Patches -hoidosta on osoittautunut todella tehokkaaksi painonpudotusmatkallani. Nyt tunnen oloni itsevarmemmaksi ja minulla on paljon enemmän energiaa.”

”Kahden lapsen kotiäitinä olen ollut kiireinen hoitamassa perhettäni viimeiset 8 vuotta. Tänä aikana lihoin 20 kg, mikä huolestutti minua suuresti. Halusin palata raskautta edeltävään hahmoani. Erilaisten ruokavalioiden kokeilemisesta huolimatta mikään ei auttanut. Sitten ystäväni suositteli luonnollisia laihdutuslaastareita minulle.

Päätin kokeilla sitä ilman suuria toivoa, mutta olin yllättynyt tuloksista. Laastarit olivat helppokäyttöisiä, kiinnitin ne ohjeen mukaan. Minun ei tarvinnut huolehtia tiukkojen ruokavalioiden noudattamisesta ja rasittavasta liikunnasta.

Vain 2 kuukauden jatkuvan luonnollisten laihdutuslaastarien käytön jälkeen laihduin 14 kg. Se ylitti kaikki odotukseni! Olin erittäin iloinen, että olin palannut edelliseen painooni ja tunsin itseni varmemmaksi.

Nyt voin sanoa varmuudella, että luonnolliset laihtumispaikat osoittivat minulle tehokkaan ratkaisun. Olen iloinen, että löysin tämän tuotteen ja aion tilata sen uudelleen.

Suosittelen Luonnollisia laihdutuslaastareita kaikille naisille, jotka, kuten minä, haluavat laihtua ilman äärimmäisiä dieettejä ja rasittavia harjoituksia. . Kokeile luonnollisia laihdutuslaastareita ja katso, kuinka ne voivat auttaa sinua saavuttamaan painonpudotustavoitteesi!

Natural Slimin Patches, hinta, valmistajan virallinen verkkosivusto – alennus

 Natural Slimin Patches -hinta on tällä hetkellä valmistajan 52 % alennuksen hinta. Voit tehdä tilauksen vierailemalla valmistajan virallisella verkkosivustolla. Tarjouskoodia ei vaadita. Täytä vain online-tilauksesi verkkosivustolla ja johtaja ottaa sinuun yhteyttä. Huomaathan, että tarjottavien tuotteiden määrä on rajoitettu ja kampanja on väliaikainen. Maksu suoritetaan toimituksen yhteydessä.

Website | + posts

Olemme joukko terveys- ja kuntoiluharrastajia, jotka pyrkivät tarjoamaan parasta ja viimeisintä tietoa terveellisistä elämäntavoista. Tavoitteemme on innostaa ja motivoida ihmisiä saavuttamaan terveystavoitteensa tarjoamalla heille tietoa ja työkaluja näiden tavoitteiden saavuttamiseen.

Yksi kommentti artikkeliin ”Natural Slimin Patches, huijaus? negatiiviset mielipiteet, foorumi, apteekki, hinta”

Jätä kommentti