Lumiere Gold, huijaus? Negatiiviset arvostelut, foorumi, apteekki, hinta, ostopaikat

Lumiere gold Ryppyvoide on innovatiivinen kosmeettinen tuote, jonka tehtävänä on vähentää ryppyjen näkyvyyttä ja parantaa ihon tilaa. Sisältää erityisiä aktiivisia ainesosia, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa auttaen sitä nuorentamaan ja kiinteyttämään.

TuoteLumiere gold
LääkemuotoKerma
Oikeita arvosteluja⭐4,95/5 tähteä
LähetysPikakuriiri
Laktoosin, gluteenin läsnäoloEI
SaatavuusJoo

Voit usein kertoa, kuinka vanha joku on, katsomalla hänen kasvojaan, erityisesti hänen ihoaan. Iän myötä rypyt ovat normaaleja. Ja henkilöllä, joka vietti paljon aikaa auringossa  ,  solariumissa tai  poltti  savukkeita, voi olla paljon niitä.

Iho koostuu kolmesta kerroksesta  :

 1. uloin kerros, jonka kaikki näkevät, nimeltään  orvaskesi  (sanotaan: eh-puh-DUR-mis)
 2. keskimmäinen kerros, nimeltään dermis (sanotaan: DUR-mis)
 3. sisin kerros, jota kutsutaan  subkutaaniseksi kerrokseksi  (sanotaan: sub-kyoo-TAY-nee-us).

Mitä ryppyjä ovat?

Kun olemme nuoria, meillä ei ole ryppyjä , koska iho venyy hyvin ja säilyttää kosteuden. Dermis on elastinen elastiinikuitujen ansiosta  ,  jotka saavat ihon näyttämään ja tuntumaan nuorelta. Dermiksen proteiinilla, jota kutsutaan  kollageeniksi  (sanotaan: KAHL-uh-jun), on myös rooli ryppyjen ehkäisyssä.

Ajan myötä dermis kuitenkin menettää sekä kollageenia että elastiinia, mikä saa ihon ohenemaan ja vaikeuksia toimittaa riittävästi kosteutta orvaskelle. Ihonalaisen kerroksen rasva, joka antaa iholle täyteläisen ilmeen, alkaa myös kadota, orvaskesi alkaa painua ja muodostuu ryppyjä.

Ei ole olemassa maagista ikää (kuten 40 vuotta), jolloin kaikille syntyy yhtäkkiä ryppyjä. Joillakin 20-vuotiailla ihmisillä on hienoja juonteita silmien ympärillä (kutsutaan ”varisten jalkoihin”), jotka johtuvat siristyksestä tai liiallisesta auringossa viettämisestä.

Muut ihmiset voivat olla 50-60-vuotiaita ennen kuin huomaat edes ryppyä. Tämä johtuu yleensä siitä, että he ovat pitäneet ihostaan ​​hyvää huolta vuosien ajan ja heillä saattaa olla enemmän  talia  (sanotaan: SEE-bum), ihon luonnollista öljyä. Heillä voi myös olla ”hyviä  geenejä  ”, mikä tarkoittaa, että heidän perheenjäsenillään ei ole paljon ryppyjä.

Lopulta jokaisella on ainakin muutama ryppy. Se on luonnollinen osa ikääntymistä.

Tässä on muutamia tapoja estää useiden ryppyjen muodostuminen varhaisessa iässä:

 • Vältä viettämästä liikaa aikaa suorassa auringonpaisteessa, varsinkin silloin, kun auringonsäteet ovat ankarimpia (klo 10–16). Ultraviolettisäteet (UV) aiheuttavat monia ryppyjä. Aurinkosuojavoide auttaa, mutta se ei estä kaikkia haitallisia UV-säteitä, jotka aiheuttavat ryppyjä ihollasi. Jos olet kuitenkin usein ulkona, muista käyttää aurinkovoidetta, jonka suojakerroin (SPF) on vähintään 15, ja käytä sitä usein (2-3 tunnin välein). Levitä aina uudelleen uinnin tai hikoilua aiheuttavan urheilun jälkeen!
 • Älä mene solariumiin. Solariumissa säteilevä UV-säteily on yhtä haitallista kuin auringonvalo, ja joskus jopa pahempaa.
 • Älä tupakoi! Tupakointi poistaa iholta arvokasta kosteutta ja aiheuttaa ennenaikaisia ​​ryppyjä. (Oletko huomannut, että useimmilla raskaasti tupakoivilla on ryppyjä suunsa ympärillä?)
 • Juoda  vettä  .
 • Kosteuta kuivaa ihoa, erityisesti kuukausina, jolloin ilma on kuivempi.

Mikä tämä on Lumiere gold ja mihin tarkoitukseen sitä käytetään

Milloin Lumiere Goldia käytetään ja mitkä ovat sen terapeuttiset käyttöaiheet?

Lumiere Gold ryppyjä vähentävä voide on kosmeettinen tuote, joka on suunniteltu torjumaan ihon ikääntymisen merkkejä, erityisesti ryppyjä. Se sisältää ainutlaatuisen koostumuksen, joka sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia, kuten peptidejä, antioksidantteja ja hyaluronihappoa, jotka auttavat kosteuttamaan ja parantamaan ihon rakennetta, tasoittavat ryppyjä ja parantavat ihon kiinteyttä. Intenskin Cream on tehokas ja sitä suositellaan käytettäväksi osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi nuoremman ja raikkaamman ulkonäön saavuttamiseksi.

Indikaatioita hoitoon

Lumiere Gold ryppyjä estävää voidetta kannattaa käyttää seuraavissa tapauksissa:

 • Aamulla: Levitä voidetta puhtaalle, kuivalle iholle puhdistuksen jälkeen. Tämä auttaa kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa ympäristövaurioilta koko päivän ajan.
 • Ennen meikkaamista: käytä Lumiere Gold -voidetta meikin pohjana. Se auttaa saamaan sileän pinnan ja parantaa meikin kestävyyttä sekä vähentää ryppyjen näkyvyyttä.
 • Päivän aikana: Voit tarvittaessa levittää voidetta uudelleen ongelma-alueille tai ryppyille ylläpitääksesi kosteutta ja parantaaksesi näkyvyyttä.
 • Iltaisin: Levitä Lumiere Gold -voidetta ihon puhdistuksen jälkeen ennen nukkumaanmenoa . Se auttaa uudistumaan ja ravitsemaan ihoa yön uudistumisprosessin aikana.

Miten se toimii? Toimintamekanismi

Lumiere Gold ryppyjä ehkäisevä voide toimii useilla perusperiaatteilla, jotka auttavat vähentämään ryppyjen esiintymistä:

 • Ihoa kosteuttava ja ravitseva: voide sisältää aktiivisia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja luonnollisia öljyjä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Tämä auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon ja vähentämään ryppyjä tehden niistä vähemmän näkyviä.
 • Kollageenistimulaatio: Lumiere Gold -voide sisältää peptidejä ja muita aktiivisia ainesosia, jotka stimuloivat kollageenin tuotantoa ihossa. Kollageeni on ihon tärkein rakenneproteiini, joka vastaa sen kiinteydestä ja kimmoisuudesta. Lisääntynyt kollageenin tuotanto parantaa ihon sävyä ja rakennetta, vähentää ryppyjä ja kiinteyttää ihoa.
 • Ympäristönsuojelu: Voide sisältää myös antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ympäristötekijöiden, kuten UV-säteiden, saasteiden ja stressin, aiheuttamilta vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Ihon suojaaminen ympäristön vaikutuksilta auttaa estämään ennenaikaista ikääntymistä ja uusien ryppyjen muodostumista.

Lumiere Gold ryppyjä ehkäisevä voide yhdistää nämä ominaisuudet tarjoten kokonaisvaltaista ihonhoitoa ja vähentäen ryppyjen näkyvyyttä. Säännöllinen voiteen käyttö mahdollistaa sileämmän, kosteutetun ja nuoremman ihon.

Lumiere Goldin koostumus – Aktiiviset ainesosat

Lumiere kultaa

Lumiere Gold ryppyjä ehkäisevä voide sisältää seuraavat pääaineosat ja sillä on seuraavat vaikutukset:

 • Hyaluronihappo : kosteuttaa ja säilyttää kosteuden ihossa, mikä auttaa parantamaan kosteutta, kiinteyttä ja vähentämään ryppyjä. Luo suojaavan esteen, joka estää kosteuden haihtumisen.
 • Peptidit : stimuloivat kollageenin ja elastiinin synteesiä, parantaen ihon kiinteyttä ja elastisuutta. Ne auttavat tasoittamaan ryppyjä ja parantamaan ihon rakennetta.
 • Retinoli : A-vitamiinin muoto, stimuloi solujen uusiutumista, vähentää ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta.
 • C-vitamiini : voimakas antioksidantti, joka tasoittaa ihon sävyä, vähentää värjäytymistä ja parantaa ihon kirkkautta. Se osallistuu kollageenisynteesiin kiinteyttäen ihoa.
 • Vihreän teen uute: runsaasti antioksidantteja, rauhoittaa tulehdusta ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Se rauhoittaa ärsytystä ja parantaa ihon yleiskuntoa.
 • E-vitamiini : toinen voimakas antioksidantti, auttaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan, suojaa ihoa ympäristövaurioilta ja parantaa ihon kiinteyttä.
 • Luonnonöljy (esim. sheavoi, kookosöljy): Kosteuttaa ja pehmentää ihoa luoden suojan, joka auttaa säilyttämään kosteuden ja ehkäisemään kuivumista.

Näiden Lumiere Gold -voiteen ainesosien yhdistelmä toimii synergistisesti parantaen ihon kosteutta, kiinteyttä, rakennetta ja vähentäen ryppyjen näkyvyyttä.

Edut

Lumiere Gold ryppyjä estävällä voideella on seuraavat edut:

 • Vähennä ryppyjen esiintymistä: voide sisältää aktiivisia ainesosia, kuten peptidejä, retinolia ja hyaluronihappoa, jotka auttavat tasoittamaan ryppyjä, parantamaan ihon rakennetta ja lisäämään ihon kiinteyttä. Voiteen säännöllinen käyttö auttaa vähentämään ryppyjä ja saavuttamaan nuoremman ulkonäön.
 • Ihon kosteuttaminen ja ravitseminen: hyaluronihapon, luonnollisten öljyjen ja muiden kosteuttavien ainesosien ansiosta Lumiere kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Tämä auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon, ehkäisee kuivumista ja tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän.
 • Kollageenin ja elastiinin synteesin stimulointi: peptidien ja retinolin läsnäolo voiteessa stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa. Nämä tärkeät rakenteelliset ainesosat ylläpitävät ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta tehden siitä kiinteämmän ja vähentäen ryppyjä.
 • Ympäristönsuojelu: Voide sisältää myös antioksidantteja, kuten C-vitamiinia ja E-vitamiinia, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien ja ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Tämä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä ja parantamaan ihon yleiskuntoa.
 • Parantaa ihon rakennetta ja sävyä: Intensiivinen kosteutus ja kollageenistimulaatio auttavat parantamaan ihon rakennetta ja sävyä. Ihosta tulee sileämpi, kiinteämpi ja nuorempi.
 • Kiristävä vaikutus: Aktiivisten ainesosien kompleksin ansiosta Lumiere auttaa kiinteyttämään ja kiinteyttämään ihoa, kiinteyttäen sitä ja poistamaan veltostumisen merkkejä.
 • Parempi itsetunto: Ihon ulkonäön parantaminen ja ryppyjen vähentäminen voi lisätä itsetuntoa ja itseluottamusta.

Lumiere Goldin ryppyjä ehkäisevän voiteen edut tekevät siitä tehokkaan ikään liittyvien ihomuutosten torjunnassa ja mahdollistavat nuoremman ja säteilevän ulkonäön.

Tietolehtinen – Miten Lumiere Gold käytetään ?

Lue tämä pakkausseloste huolellisesti ennen tämän lääkkeen ottamista, sillä se sisältää sinulle tärkeitä tietoja.

Antotapa, annostus

Maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi suosittelemme Lumiere Gold -ryppyvoidetta seuraavasti:

 • Ihon puhdistaminen: Varmista ennen voiteen levittämistä, että iho on puhdas ja vapaa meikistä ja epäpuhtauksista. Käytä ihotyyppisi mukaista hellävaraista puhdistusgeeliä tai väriainetta poistaaksesi meikkijäämät, pölyn ja ylimääräisen talin.
 • Sävytys (valinnainen): Jos käytät väriainetta joka päivä, levitä väriainetta ihollesi puhdistuksen jälkeen palauttaaksesi pH-tasapainon ja valmistellaksesi sen jatkohoitoa varten.
 • Voiman käyttö: Levitä pieni määrä Lumiere Gold -voidetta sormenpäihisi tai käytä tiputinta/annostelijaa, jos varusteena. Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ja hiero hellästi ja tasaisesti.
 • Hieronta: helpottaa voiteen tunkeutumista ja stimuloi ihoa suorittamalla kevyt hieronta. Hiero voidetta ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein leuasta ovelia kohti ja kasvojen keskeltä ulkoreunoja kohti. Kiinnitä erityistä huomiota ongelma-alueisiin, joissa on ryppyjä.
 • Imeytyminen: Anna voiteen imeytyä kokonaan ihoon. Ennen kuin levität muita tuotteita iholle, odota muutama minuutti, jotta et häiritse voiteen imeytymistä.
 • Säännöllinen käyttö: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää Lumiere Gold -voidetta aamulla ja illalla. Maksimaalisen tehon saavuttamiseksi on noudatettava säännöllistä ja johdonmukaista käyttöä.
Lumiere kultaa

Voiman käytön vaikutukset

Lumiere Gold -ryppyjä ehkäisevän voiteen vaikutukset voivat olla seuraavat:

 • Ryppyjen vähentäminen: Lumiere Gold -voide on suunniteltu vähentämään ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä iholla. Voiteen säännöllinen käyttö voi auttaa vähentämään ryppyjä tehden ihostasi kiinteämmän ja nuoremman.
 • Parannettu ihon rakenne: Tämä voide auttaa parantamaan ihon rakennetta tehden siitä sileämmän ja tasaisemman. Se voi auttaa poistamaan epätasaisuuksia, karheutta ja muita ihon epätasaisuuksia.
 • Kosteuttava ja ravitseva: Lumiere Gold -voide sisältää ainesosia, jotka auttavat kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Tämä tekee ihostasi terveemmän ja kirkkaamman sekä vähentää kuivuutta ja hilseilyä.
 • Parempi ihon sävy ja kiinteys: voide auttaa parantamaan ihon sävyä ja kiinteyttä tehden siitä kireämmän ja joustavamman. Se voi auttaa torjumaan roikkuvaa ihoa ja parantamaan kasvojen muotoja.
 • Suojaus ulkoisilta tekijöiltä: Lumiere Gold -voide voi auttaa suojaamaan ihoa ympäristövaurioilta, vapailta radikaaleilta ja muilta negatiivisilta tekijöiltä. Auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä.
 • Päivitä ja kirkastaa: Voiman levittäminen voi antaa ihollesi raikkaan ilmeen ja luonnollisen hehkun. Se voi saada ihosi näyttämään kirkkaammalta, terveellisemmältä ja nuoremmalta.

Oikeita arvosteluja, negatiivisia ja mielipiteitä – kommentteja foorumilta

” ”Hei kaikki! Nimeni on Łucja ja haluan jakaa kokemukseni Lumiere Goldin ryppyjä vähentävästä voideesta . Olen 65-vuotias ja olen kokeillut monia ryppyjä vähentäviä tuotteita vuosien varrella. Minun on myönnettävä, että LumiereGold on yksi parhaista, joita olen koskaan kokeillut. Muutaman viikon käytön jälkeen huomasin ihoni kunnon parantuneen merkittävästi. Rypyt ovat vähemmän näkyviä, iho näyttää sileämmältä ja kirkkaammalta. Olen erittäin tyytyväinen tällä voideella saatuihin tuloksiin. Suosittelen lämpimästi kaikille ihmisille, jotka haluavat parantaa ryppyjen ulkonäköä. Kiitos LumiereGold !” ”

Luotu valokuva

” ”Hei kaikki! Nimeni on Martina ja haluan jakaa kanssasi kokemukseni Lumiere Gold -ryppyvoideesta . 47-vuotiaana kirjanpitäjänä työskentelevänä naisena olen aina etsinyt tehokkaita tuotteita ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Olen kokeillut monia tuotteita vuosien varrella, mutta Lumiere Gold teki todella eron. Jonkin ajan säännöllisen käytön jälkeen huomasin näkyvän parantumisen ryppyissä. Ihoni näyttää kiinteämmältä, pienet rypyt ovat vähemmän näkyvissä ja kasvoni näyttävät nuoremmalta ja kirkkaammalta. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin ja jatkan INTENSKINin käyttöä osana ihonhoitorutiiniini. Suosittelen sitä kaikille, jotka etsivät tehokasta ryppyjä ehkäisevää voidetta! ”

Kuinka usein sinun tulee käyttää Lumiere Goldia ?

Lumiere Goldia suositellaan käytettäväksi kahdesti päivässä, aamulla ja illalla. Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle hieroen kevyesti, kunnes se on täysin imeytynyt.

Voidaanko Lumiere Goldia käyttää yhdessä muiden kosmeettisten tuotteiden kanssa?

Kyllä, Lumiere Goldia voidaan käyttää yhdessä muiden kosmeettisten tuotteiden kanssa. LumiereGoldia suositellaan levitettäväksi iholle puhdistuksen jälkeen ja ennen muiden voiteiden tai seerumien levittämistä. Muiden tuotteiden kanssa yhdistäessäsi huomioi ihosi yksilölliset tarpeet ja noudata kunkin tuotteen käyttöohjeita.

 | Website

Olemme joukko terveys- ja kuntoiluharrastajia, jotka pyrkivät tarjoamaan parasta ja viimeisintä tietoa terveellisistä elämäntavoista. Tavoitteemme on innostaa ja motivoida ihmisiä saavuttamaan terveystavoitteensa tarjoamalla heille tietoa ja työkaluja näiden tavoitteiden saavuttamiseen.

Jätä kommentti