Alpha Lingmind New, huijaus? Kielteiset mielipiteet, foorumi, apteekki, hinta

Alpha Lingmind New – Englannin oppiminen on tärkeää nykypäivän globalisoituneessa maailmassa, koska se on hallitseva kieli kansainvälisessä viestinnässä, liiketoiminnassa, tieteessä ja teknologiassa. Englannin kielen taito avaa mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen, jolloin ihmiset voivat olla yhteydessä eri kulttuureista tuleviin ihmisiin, saada runsaasti tietoa ja parantaa uranäkymiään. Oppimalla englantia saat arvokkaan taidon, joka voi johtaa parempaan maailman ymmärtämiseen ja parempaan kykyyn osallistua globaaliin yhteisöön.

Alpha Lingmind New on innovatiivinen tapa oppia englantia käyttämällä englannin kielen binauraalista järjestelmää , joka käyttää synkronisia lyöntejä lisäämään aivojen toimintaa ja parantamaan uusien sanojen hankkimista. Tämä menetelmä mahdollistaa tehokkaan englannin oppimisen vain 75 minuutissa viikossa kaikentasoisille ihmisille, ja se on tuottanut vaikuttavia tuloksia monissa Euroopan maissa.

>>>-50% Hinta – Virallinen verkkosivusto<<<<

Mitä ovat binauraaliset lyönnit?

Binauraalisten iskujen havaintoilmiön löysi Heinrich Wilhelm Dove  1841  ja  kuvattiin ensimmäisen kerran tieteellinen kirjallisuus 1973  .

Binauraalisten iskujen luoma havainnollinen kuulo-illuusio syntyy, kun kaksi puhdasta, hieman eritaajuista ääntä saavuttaa kumpaankin korvaan. Nämä kaksi ääntä käsitellään sitten aivoissamme kuulostamaan kolmannelta taajuudella. Tämän kolmannen taajuuden uskotaan tarjoavan  useita vaikutuksia,  mukaan lukien rentoutuminen ja mindfulness.

Akateeminen tutkimus on keskittynyt kahteen binauraalisen rytmin pääkäyttöön:

1) hoitona tai terapiana

2) korvaamaan tai täydentämään psykoaktiivisten lääkkeiden käyttöä (hermostoon vaikuttavat ja käsitystä, mielialaa, kognitiivisia toimintoja tai käyttäytymistä muuttavat lääkkeet).

>>>-50% Hinta – Virallinen verkkosivusto<<<<

Binauraaliset lyönnit terapiana

Alpha Lingmind New

Tutkimukset  binauraalisista sykeistä ovat osoittaneet myönteisiä vaikutuksia kivunlievitykseen, ahdistuksen vähentämiseen ja muistiin. Sen vaikutuksesta keskittymiseen on kuitenkin ristiriitaisia ​​johtopäätöksiä.

Esimerkiksi meta-analyysi  22:sta tutkimuksesta binauraalisten lyöntien vaikutuksista muistiin, tarkkaavaisuuteen, ahdistukseen ja kivunlievitykseen havaitsi, että vaikutus oli tilastollisesti merkitsevä ja johdonmukainen kaikissa tutkimuksissa. Annos-vastevaikutus on havaittu, mikä tarkoittaa, että suurempi altistuminen äänille lisää niiden terapeuttista tehokkuutta.

Laadukkailla malleilla tehdyt tutkimukset ovat myös johdonmukaisesti osoittaneet vaikutukset: i  kaksoissokkoutettu, satunnaistettu, kontrolloitu crossover-tutkimus  (kultastandardi kliiniseen tutkimukseen), binauraaliset lyönnit vähensivät kivun voimakkuutta, stressiä ja kipulääkkeiden käyttöä kroonista kipua sairastavilla potilailla verrattuna plasebostimulaatioon.

Huomiokyvyn parantamiseen tähtäävät tutkimukset  ei ole osoittaneet vaikutusta  .

Binauraaliset lyönnit voidaan sijoittaa useisiin muihin yleisiin digitaalisiin äänipohjaisiin hoitoihin, kuten ASMR (Autonomic Sensory Meridian Response). Uusi tutkimus viittaa siihen, että ASMR:llä voi olla  terapeuttisia etuja  mielenterveyden kannalta, mikä korostaa digitaalisten äänien laajempaa potentiaalia.

>>>-50% Hinta – Virallinen verkkosivusto<<<<

Alpha Lingmind New

Alpha Lingmind New: Mikä se on? Mitä hän tekee? Toimiiko tämä kaikille?

Amerikkalaiset tutkijat ovat kehittäneet uuden kieltenoppimismenetelmän nimeltä Alpha Lingmind New. Tämän menetelmän tavoitteena on tehdä oppimisesta helppoa ja nautinnollista, vaikka kieli on monimutkaista ja sisältää paljon sanoja. Tämän menetelmän ansiosta opit englantia helposti ja tehokkaasti käyttämällä ihmisaivojasi kielitaitosi tasosta riippumatta.

Alpha Lingmind New on verkkokurssi, joka käyttää englanninkielistä binauraalista järjestelmää ja sisältää oppimista 5 minuuttia päivässä. Se sopii sekä niille, jotka eivät osaa sujuvasti englantia, että niille, jotka haluavat parantaa englannin kielen taitojaan. Kurssi auttaa sinua parantamaan työympäristöäsi ja kielitaitojasi sukupuolesta, iästä ja sijainnista riippumatta.

Kurssi on kaikille avoin, ei sukupuoli- tai ikärajoituksia. Jokainen kurssi sisältää kielitaitokirjan ja 3 CD-levyä. Kurssi koostuu 36 oppitunnista, joista jokainen kestää 25 minuuttia. Jokainen oppitunti koostuu kolmesta vaiheesta, jotka kattavat yhteensä 1 300 lausetta tai 20 000 sanaa. Koko kurssi kestää noin neljä kuukautta.

>>>-50% Hinta – Virallinen verkkosivusto<<<<

Mitä eri oppimisvaiheet tarkoittavat?

  • Vaihe yksi:   totu Binaural Beatsiin rentouttavan musiikin taustalla. Tämä vaihe parantaa aivojen ärsykkeiden havaitsemista. Nopeamman neutroninsiirron odotetaan lisäävän keskittymiskykyä ja tietoisuutta. Yllä mainituilla äänillä on tietty taajuus, joka saa sinut rentoutumaan ja toimintavalmiuteen. Tämä on 5 minuutin lämmittely, jota kutsutaan ”immersiovaiheeksi”. Jokaisella levyllä on aiheluetteloon sopiva taajuus ja äänityyppi.
  • Toinen vaihe:  aktiivinen oppimisprosessi. Jokainen 36 saatavilla olevasta oppitunnista on täynnä useita elämäntilanteita. Se ei ole vain mieletöntä napauttamista ja tallennettujen jaksojen toistamista. Kurssi laadittiin parasta mahdollista tiedonhankintaa ajatellen. Lisäksi se antaa itseluottamuksen tunteen, mikä johtaa yhä rohkeampaan vuoropuhelun aloittamiseen. Kuuntelimme äänitteitä, jotka eivät ole tiukkoja kielioppisääntöjä, vaan englannin kielen käytännöllisiä muotoja. Sen helpottamiseksi suurin osa harjoituksista sisältää keskustelujen matkimista, jotka auttavat sinua löytämään tiensä ulkomaille tai monikulttuurisessa ympäristössä. Alla olevilla aiheilla on omat tarinansa, joihin sinun täytyy tutustua ja löytää itsesi. Alpha Lingmind ei ole sieluton ääni, vaan keskustelukumppani, jonka kautta sinun täytyy tottua kolmannen henkilön ääneen.
  • Vaihe kolme:   tulostus. Tämä on assimilaatiosi viimeiset viisi minuuttia. Samalla tavalla kuin ”immersio”-vaiheessa, pehmeä ulostulo tapahtuu, kun Binaural Beats kytketään päälle. Aktiivisen rentoutumisen ansiosta tämä on hetki muistella koko lauseiden, dialogien ja harjoitusten sarja.

Alpha Lingmind New: Mitä tämä opettaa minulle? Laajuus ja aiheet

Saatat olla kiinnostunut koko Alpha Lingmind New – kurssista . Tuote tarjoaa laajan valikoiman hyödyllisiä koulutusaiheita, joita voidaan käyttää jokapäiväisessä elämässä, hätätilanteissa, matkoilla ja harrastustarkoituksiin. Näet täydellisen luettelon testiohjelmasta valmistajan verkkosivuilla. Alpha Lingmind New sisältää 3 CD-levyä. Jokainen CD sisältää 12 oppituntia tallenteina MP3-muodossa. Setti sisältää Språkkraftsbokenin, A5-kirjan, jossa on englanninkielisiä harjoituksia. Se on jaettu lohkoihin, jotka täydentävät dialogia ja auttavat häntä vahvistamaan hankittua tietoa. Löydät myös kolme englanninkielistä Binaural System -kurssia PDF-muodossa yksityiskohtaisten kuvausten ja ohjeiden kera. Voit myös ladata skriptejä ja dialogien käännöksiä CD-äänilevyiltä.

>>>-50% Hinta – Virallinen verkkosivusto<<<<

Alpha Lingmind New

Alpha Lingmind New arvosteluja

Alpha Lingmind New on arvostettu yritys, jolla on erinomaisia ​​asiakasarvosteluja. Ainutlaatuinen kieltenoppimistekniikka mahdollistaa nopean ja tehokkaan oppimisen. Aivot ovat valmiita intensiiviseen lämmittelytyöhön, minkä ansiosta ne imevät paremmin tietoa, ei vain yksittäisiä sanoja, vaan myös kielioppisääntöjä. Taustaäänet vahvistavat oppimaasi. Alpha Lingmind Newin ansiosta jokainen voi parantaa kielitaitoaan ja kehittää kiinnostuksen kohteitaan. Riippumaton tutkimuskeskus ECMP on osoittanut, että hyvä kielitaito on etu monille yrityksille palkattaessa työntekijöitä.

Alpha Lingmind Viimeaikaiset arvostelut ovat erittäin myönteisiä, sillä monet oppivat englantia vain muutamassa viikossa ja ovat tyytyväisiä tuloksiin. Monet asiakkaat ovat kommentoineet, että binauraalinen lyöntimenetelmä on uusi ja ainutlaatuinen ja että heidän mielestään kurssi oli helppo ja hauska. Monet mainitsivat myös, että tätä menetelmää olisi hyvä käyttää kouluissa. Kaiken kaikkiaan arvostelut Alpha Lingmind Newista ovat erittäin myönteisiä, ja monet asiakkaat ovat todenneet, että kurssi auttoi heitä oppimaan ja hallitsemaan englantia tarpeeksi täyttääkseen työnsä vaatimukset.

Mistä ostaa Alpha Lingmind New -kurssi

Jos olet kiinnostunut, napsauta alla olevaa linkkiä tilataksesi synkronoidun rumpukurssin. Jakelijan virallinen verkkosivusto ohjaa sinut uudelleen. Kampanjoita ilmestyy aika ajoin. Sinun tulee olla varovainen muiden myyntisivustojen suhteen, jotka tarjoavat Alpha Lingmind New vaihtoehtoja, jotka ovat tehottomia tai voivat huijata kovalla työllä ansaitsemasi rahasi. Alla on linkki valmistajan viralliselle verkkosivustolle.

>>>-50% Hinta – Virallinen verkkosivusto<<<<

Website | + posts

Olemme joukko terveys- ja kuntoiluharrastajia, jotka pyrkivät tarjoamaan parasta ja viimeisintä tietoa terveellisistä elämäntavoista. Tavoitteemme on innostaa ja motivoida ihmisiä saavuttamaan terveystavoitteensa tarjoamalla heille tietoa ja työkaluja näiden tavoitteiden saavuttamiseen.

Yksi kommentti artikkeliin ”Alpha Lingmind New, huijaus? Kielteiset mielipiteet, foorumi, apteekki, hinta”

Jätä kommentti